This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2017 Σεπτέμβριος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Ιούν

13

Δημιουργήστε τη δική σας εσωτερική υποκίνηση!

13. Ιούνιος 2013 Πέμπτη

κίνητροΊσως, για μια σύντομη περίοδο, να μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας να επιτύχει έναν στόχο, αλλά για να διατηρηθείτε για μεγαλύτερο διάστημα απαιτείται να έχετε εσωτερική υποκίνηση. Η εσωτερική υποκίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να δημιουργηθεί από εξωτερική επιρροή.

Υπάρχουν επαγγελματίες ειδικοί (motivation trainers), με τη βοήθεια των οποίων μπορούν να επιτευχθούν προσωρινά, μολονότι εντυπωσιακά, αποτελέσματα. Αυτά όμως δεν αρκούν για την πραγματική επιτυχία. Δεν χρειάζεστε μια πορεία μετ'εμποδίων γεμάτη από δεσμεύσεις και καταναγκαστική επίτευξη στόχων, αλλά χρειάζεστε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ αληθινή πίστη και διάρκεια.

Γι' αυτό, σκεφτείτε το καλά! Έχετε κάποιο όραμα; Ποιο είναι αυτό και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να το πραγματοποιήσετε;

Μια μεγάλη αλήθεια: Στις επιχειρήσεις μπορείτε ή να βγάλετε λεφτά ή να ψάχνετε για δικαιολογίες.

Το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα των περισσότερων ανθρώπων είναι ότι το εισόδημά τους προέρχεται από μία δραστηριότητα. Αν σταματήσουν αυτήν τη δραστηριότητα, το εισόδημά τους θα εξαφανιστεί. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα.

Μπορεί η ευκαιρία που έχουμε να μη σας ταιριάζει, ή να μην μπορείτε να ταυτιστείτε μαζί της. Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν αρκετές άλλες ευκαιρίες. Συνεχίστε την αναζήτηση και σας εύχομαι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σύντομα!

Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με τον καφέ με Γανόδερμα της DXN, αλλά δεν είστε έτοιμοι να αποφασίσετε, προσπαθήστε να βάλετε κάτω λογικά επιχειρήματα,χωρίς συναισθήματα, σχετικά με το γιατί θα έπρεπε (ή δεν θα έπρεπε) να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Συγκεντρώστε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ επιχειρήματα σε υπέρ και κατά. Θα βρείτε κάποια βοήθεια εδώ:
http://dxnprezi.wellnesscoffee.eu/uzleti_lehetoseg

Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος και κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν ξεκινούν ή ακόμα και αν ξεκινούν δεν πετυχαίνουν σε μια τέτοια επιχείρηση, χάνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο το πολυπόθητο παθητικό εισόδημα;

Δεν μπορούν να διατηρήσουν την απόφαση που πήραν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους. Οι παραπληροφορημένοι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί τους λένε να παρατήσουν αυτή τη δουλειά από την αρχή, και εκείνοι δεν μπορούν να διατηρήσουν την απόφασή τους επειδή βρίσκονται απροετοίμαστοι.

Μην κάνετε το ίδιο λάθος! Το πρώτο σας βήμα πρέπει να είναι: Δημιουργήστε την προσωπική σας, συμπαγή εσωτερική υποκίνηση με λογικά επιχειρήματα και αλήθειες που να μπορείτε να λέτε καταπρόσωπο στους απαισιόδοξους, σκεπτικιστές γνωστούς σας, που προσπαθούν να σας εκτρέψουν από τον πραγματικό σας στόχο, το πραγματικό παθητικό εισόδημα.

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011